Zeer grote brand bedrijventerrein Soesterberg

Informatie voor ondernemers

Als ondernemer wil je je bedrijf zo (brand)veilig mogelijk maken. Toch kun je onverhoopt te maken krijgen met schade door brandstichting, maar ook met criminaliteit en onveiligheid, zoals diefstal, vernieling en ondermijning. Hoe voorzichtig je zelf ook bent; je hebt ook te maken met andere mensen en factoren om je heen. Daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Dat bespaart je een hoop geld en gedoe achteraf. Wij kunnen je daarbij helpen.

Op deze pagina vind je tips en adviezen over brandveiligheid binnen je bedrijf. Je leest onder andere wat de VRU doet voor ondernemers, wat je zelf gemakkelijk kunt doen op het gebied van veilig ondernemen én je vindt meer informatie over het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO).

Informatie over het Keurmerk Veilig Ondernemen

Steeds meer ondernemers kiezen voor het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) of het Convenant Veilig Uitgaan (CVU). Ben jij benieuwd of het KVO of CVU iets voor jouw bedrijf is?

Wat doen wij voor jou als ondernemer?

De VRU is betrokken bij de veiligheid in een winkelgebied en op een bedrijventerrein. We houden toezicht, bieden preventie en advies en rukken uit met de brandweer, als dat nodig is.

Tips over (brand)veilig ondernemen

Als ondernemer kun je gelukkig veel zelf doen om je bedrijf of organisatie (brand)veilig te maken. Wij hebben negen gouden tips voor je die je daarbij op weg kunnen helpen.

Wil je nog meer informatie over veilig ondernemen?

Kijk ook eens op brandweer.nl en checklistbrand.nl.