Werken bij de VRU

Of we nou branden blussen of op kantoor werken: bij de VRU werken we allemaal met een passie. Een passie om levens te redden, om incidenten te voorkomen en te bestrijden. Bij ons werken mensen met een helder hoofd en een hart dat klopt voor de goede afloop. Dienstbaar, deskundig, alert en adequaat. Wij zijn de VRU.

Lees meer over wie wij zijn, onze ambitie en wat we doen.

Werken bij de brandweer: dit moet je weten

Het brandweerwerk is geen alledaags werk. Het is fysiek zwaar werk, dat wordt uitgevoerd in complexe omgevingen en soms benarde situaties. Het werk vraagt best veel van je, en dat geldt ook voor het selectie- en opleidingstraject. Voor je eigen veiligheid word je bijvoorbeeld op verschillende aspecten getest of je geschikt bent voor de brandweer.

Lees meer over werken bij de brandweer

icoon voor Counter

0

Medewerkers
icoon voor Counter

0

Voertuigen
icoon voor Counter

0

Gebouwen

Welke VRU-baan past bij jou?

Hoe wil jij bijdragen aan veiligheid? Door incidenten te bestrijden? Of zorg je er liever voor dat de risico’s in onze regio zo klein mogelijk zijn? Voel jij je als een vis in het water in een ondersteunende functie binnen bijvoorbeeld HR, communicatie, ICT, financiën, logistiek of administratie? De VRU heeft tal van uitdagende functies. Benieuwd welke VRU-baan bij jou past? Lees meer over onze mensen en het werk dat zij doen. Of bekijk direct onze vacatures.

Deel jij onze passie om bij te dragen aan veiligheid, maar staat jouw functie hier nu niet bij? Ook dan komen we graag in contact met jou. Stuur je open sollicitatie naar sollicitatie@vru.nl.

Vrijblijvend kennismaken

Interesse gewekt, maar heb je nog vragen? Wil je eerst nog wat meer te weten komen over het werk bij de VRU of ga je graag eens het gesprek aan over welke VRU-baan bij jou past? Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende kennismaking.

Stagelopen

Wij zoeken mensen met talent. Ook als je nog op school zit. Ben je op zoek naar een stageplek? Neem contact met ons op via sollicitatie@vru.nl om te informeren naar de mogelijkheden.

Onze mensen

Ben je benieuwd naar wat werken bij de VRU betekent? Hieronder vertellen collega's van verschillende directies waarom het werken bij de VRU zo leuk is en waarom hun werk belangrijk is.

Onze informatie managers en beheerders

Onze receptionistes

Onze Opvang & Nazorg

Onze specialisten Risicobeheersing

Onze communicatiespecialisten

Onze geneeskundige hulpverlening

Onze clustercommandanten

Onze Bestuurlijke en Juridische Zaken

Onze managementassistentes

Open sollicitatie

Deel jij onze passie om bij te dragen aan veiligheid, maar staat jouw functie (nog) niet in ons vacatureoverzicht? Ook dan komen we graag in contact met jou. Stuur je open sollicitatie naar sollicitatie@vru.nl.