Arbeidsvoorwaarden

De VRU heeft samen met de andere Veiligheidsregio’s een eigen rechtspositieregeling/cao: de CAR-UWO. Informatie over bijvoorbeeld salaris, toeslagen en vergoedingen en verlof kun je teruglezen in de CAR-UWO.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Daarnaast kent de VRU goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18,63% over je jaarsalaris. Je bepaalt zelf waaraan je dit wilt besteden. Bijvoorbeeld voor het kopen van extra verlofuren of een bijdrage voor de aanschaf van een (elektrische) fiets. Uiteraard kun je het IKB ook volledig laten uitbetalen. Ook kun je deelnemen aan de collectieve ziektekostenverzekering bij IZA, Menzis en CZ en bouw je bij de VRU een goed pensioen op bij het pensioenfonds ABP.

Thuis en op locatie werken

Bij de VRU werken we activiteitgericht: de werkzaamheden die je doet, bepalen waar en wanneer je aan het werk bent. Daarom heb je in veel functies de mogelijkheid om zelf je tijden en locaties (feitelijk overal waar wifi is) te kiezen. Hiermee kun je gemakkelijker werk en privé combineren. Wanneer je thuis werkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding van €3,- netto per dag. Werk je op locatie, dan ontvang je een nette reiskostenvergoeding.