Korte brand in gemeentehuis Soest - laatste update: dinsdag 28 november 2023 - 01:06

Wervingscampagne 'Brandweerwerk is levenswerk' gestart

Op 11 april 2023 start de wervingscampagne ‘Brandweer is Levenswerk’. De campagne duurt tot 27 april 2023.

Doel

Het doel van de campagne is het werven van nieuwe brandweercollega’s, waarbij de communicatieboodschap is: trots, familieband, aangevuld met noodzaak en maatschappelijk belang. Op de pagina 'Werken bij de brandweer: dit moet je weten' wordt uitgelegd waar je rekening mee moet houden als je brandweervrouw of -man wilt worden. 

Video's en foto's

Door de inzet van drie wervingsvideo’s op sociale media, deze website en intranet, gecombineerd met gebruik van campagnebanners bij events gaan we voor dat doel.

De afgelopen weken zijn er drie wervingsvideo’s en foto-shoots gemaakt. Maak kennis met het werk bij de brandweer van Gina Godamoradpoer (vrijwilliger/beroeps), Bianca Bakker-Den Hartog (vrijwilliger) en Jasper Hellwig (vrijwilliger). Bekijk hieronder de video met Gina.

Het laatste nieuws

Connect & Empower event diversiteit en inclusie

27 november 2023
Op 21 november ontmoetten verschillende collega’s van de politie, Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek, Veiligheidsregio Flevoland en de VRU elkaar tijdens het Connect & Empower event in Baarn. Aan bod kwam hoe je in een wereld waarin veelal traditionele (masculiene) normen heersen tot jezelf kunt blijven en je eigen unieke identiteit kunt behouden en versterken.

VRU maakt afspraken over een 'great place to work'

20 november 2023
De VRU heeft als ambitie om een 'great place to work' te zijn voor íedereen. Maar, door dit alleen maar te zeggen kom je er natuurlijk niet. Daarom voegen we nu de daad bij het woord en hebben we afspraken gemaakt om dit ook daadwerkelijk te zijn. Hiervoor heeft directeur Karen van Elk namens de VRU het charter 'diversiteit in organisaties' ondertekend.

Staatssecretaris Van der Maat (J&V) bezoek Utrechtse HUB

15 november 2023
Woensdag 15 november kregen we bijzonder bezoek: Staatssecretaris Christophe van der Maat bezocht samen met directeur-generaal Migratie Annet Bertram, directeur Nationale Opvang Organisatie voor ontheemden uit Oekraïne (NOO) Ronald Roosdorp en Manager Beleid van de programma-directie Oekraïense ontheemde Marije van der Werff onze HUB in de Jaarbeurs in Utrecht.