VRU verwelkomt 62 nieuwe medewerkers

5 februari 2024

Op woensdagavond 31 januari 2024 vond op de brandweerpost in Zeist een introductiebijeenkomst plaats voor nieuwe VRU-medewerkers. Maar liefst 62 collega’s leerden daar tijdens een vol programma de VRU in al haar facetten kennen.

De nieuwe collega’s kregen tijdens de introductiebijeenkomst presentaties te zien van de verschillende afdelingen binnen de VRU, waarna zij een rondleiding kregen door de kazerne en de voertuigenwerkplaats. De kennismaking werd vervolgd met een welkomstwoord van Algemeen Directeur Jaap Donker, een speeddate-sessie en een toespraak over het belang van integriteit in je functie. En uiteraard werd ook gezellig met elkaar gegeten.

Wij wensen alle nieuwe collega’s veel succes en plezier toe!

Het laatste nieuws

Wat moet je doen als er geen water uit je kraan komt?

16 februari 2024
In Nederland komt er meestal schoon water uit de kraan. Toch kan het gebeuren dat er geen water is. Dat gebeurde op 15 februari in Zeist en Driebergen. Daar haperde de watervoorziening, wat inmiddels is verholpen. Wat moet je doen als er geen water is?

5 februari maandelijkse sirenetest

5 februari 2024
Iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur worden alle 4278 sirenes (de WAS-palen) in Nederland getest. Zo ook op maandag 5 februari. De sirenes worden iedere eerste maandag van de maand getest, zodat iedereen het geluid herkent bij een ramp of zwaar ongeval. Het geluid van de sirenes duurt 1 minuut en 26 seconden.

Operationeel Woordvoerder Liselotte: 'Eén foutje is gelijk wereldkundig'

1 februari 2024
De afgelopen vijf jaar was communicatieadviseur Liselotte Mackloet actief als Operationeel Woordvoerder. Omdat zij binnenkort haar eerste kindje verwacht, stopt zij hier nu mee voor onbepaalde tijd. Liselotte blikt terug op de afgelopen vijf jaar en vertelt hoe zij de werkzaamheden voor dit piket heeft ervaren.