Korte brand in gemeentehuis Soest - laatste update: dinsdag 28 november 2023 - 01:06

Informatie over lopende en afgehandelde incidenten

22 mei 2023

Op VRU.nl kun je voortaan informatie vinden over lopende en afgehandelde incidenten.

Onze woordvoerders blijven updates over lopende incidenten plaatsen op Twitter, maar verwijzen hierin voortaan naar de website. Daar vind je per incident alle updates, aangevuld met een kaart en handelingsperspectieven voor de directe omgeving.

Deze informatie is te vinden op de incidentenpagina van onze website.

Op de website staat ook informatie en handelingsperspectieven over risico’s in de omgeving. In geval van een verhoogd risico komt deze informatie op de voorpagina van vru.nl te staan. De risicocommunicatie is bedoeld om de weerbaarheid van de samenleving te vergroten.

Het laatste nieuws

Connect & Empower event diversiteit en inclusie

27 november 2023
Op 21 november ontmoetten verschillende collega’s van de politie, Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek, Veiligheidsregio Flevoland en de VRU elkaar tijdens het Connect & Empower event in Baarn. Aan bod kwam hoe je in een wereld waarin veelal traditionele (masculiene) normen heersen tot jezelf kunt blijven en je eigen unieke identiteit kunt behouden en versterken.

VRU maakt afspraken over een 'great place to work'

20 november 2023
De VRU heeft als ambitie om een 'great place to work' te zijn voor íedereen. Maar, door dit alleen maar te zeggen kom je er natuurlijk niet. Daarom voegen we nu de daad bij het woord en hebben we afspraken gemaakt om dit ook daadwerkelijk te zijn. Hiervoor heeft directeur Karen van Elk namens de VRU het charter 'diversiteit in organisaties' ondertekend.

Staatssecretaris Van der Maat (J&V) bezoek Utrechtse HUB

15 november 2023
Woensdag 15 november kregen we bijzonder bezoek: Staatssecretaris Christophe van der Maat bezocht samen met directeur-generaal Migratie Annet Bertram, directeur Nationale Opvang Organisatie voor ontheemden uit Oekraïne (NOO) Ronald Roosdorp en Manager Beleid van de programma-directie Oekraïense ontheemde Marije van der Werff onze HUB in de Jaarbeurs in Utrecht.