Korte brand in gemeentehuis Soest - laatste update: dinsdag 28 november 2023 - 01:06

Directeur Brandweerrepressie Carolien Angevaren vertrekt bij de VRU

25 november 2022

Per 1 februari 2023 vertrekt de directeur Brandweerrepressie Carolien Angevaren bij de VRU. Met ingang van deze datum is zij de nieuwe algemeen directeur bij de Veiligheidsregio Limburg Noord. Naast deze functie heeft zij daar ook de neventaken Directeur Publieke Gezondheid en Regionaal Commandant Brandweer.

Sinds 1 februari 2019 is Carolien Regionaal Commandant Brandweer én directeur Brandweerrepressie bij de VRU.

‘Ik verlaat de VRU met een beetje weemoed’, aldus Carolien. ‘De VRU is een prachtige organisatie, volop in beweging. Ik ben trots op de stappen die zijn gezet met elkaar en ons bestuur bij de VRU. Ik ben blij dat ik daar een bijdrage aan heb kunnen leveren. Deze nieuwe stap is voor mij een prachtige kans die ik graag aan ga’.

‘Wij wensen Carolien alle geluk en succes toe bij deze nieuwe uitdaging. Het is een mooie stap in haar carrière’, aldus Jaap Donker. ‘Ik gun Carolien deze stap van harte en ben blij dat zij zich blijft inzetten in en voor de Veiligheidsregio’s. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking binnen de overleggen van de Raad van Commandanten en Directeuren Veiligheidsregio (RCDV).’

Het laatste nieuws

Connect & Empower event diversiteit en inclusie

27 november 2023
Op 21 november ontmoetten verschillende collega’s van de politie, Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek, Veiligheidsregio Flevoland en de VRU elkaar tijdens het Connect & Empower event in Baarn. Aan bod kwam hoe je in een wereld waarin veelal traditionele (masculiene) normen heersen tot jezelf kunt blijven en je eigen unieke identiteit kunt behouden en versterken.

VRU maakt afspraken over een 'great place to work'

20 november 2023
De VRU heeft als ambitie om een 'great place to work' te zijn voor íedereen. Maar, door dit alleen maar te zeggen kom je er natuurlijk niet. Daarom voegen we nu de daad bij het woord en hebben we afspraken gemaakt om dit ook daadwerkelijk te zijn. Hiervoor heeft directeur Karen van Elk namens de VRU het charter 'diversiteit in organisaties' ondertekend.

Staatssecretaris Van der Maat (J&V) bezoek Utrechtse HUB

15 november 2023
Woensdag 15 november kregen we bijzonder bezoek: Staatssecretaris Christophe van der Maat bezocht samen met directeur-generaal Migratie Annet Bertram, directeur Nationale Opvang Organisatie voor ontheemden uit Oekraïne (NOO) Ronald Roosdorp en Manager Beleid van de programma-directie Oekraïense ontheemde Marije van der Werff onze HUB in de Jaarbeurs in Utrecht.