Digitale nieuwsbrief brengt laatste VRU nieuws op presenteerblaadje

31 mei 2023

Wil je interessant nieuws over de Veiligheidsregio Utrecht (VRU) niet missen? Meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief van de VRU. Hierin delen wij nieuws op een aantrekkelijke manier en krijg je het op een presenteerblaadje aangereikt.

Waarom een nieuwsbrief?

Met de digitale nieuwsbrief wil de VRU als netwerkorganisatie actief communiceren naar haar doelgroepen. Met het doel te informeren over activiteiten van de VRU, hen hiervoor te enthousiasmeren en draagvlak en begrip te creëren.

Wat komt er in de digitale nieuwsbrief

De nieuwsbrief biedt ruimte voor beeldende verhalen waarin mensen en hun ervaringen centraal staan. De verhalen worden ondersteund met foto’s/video’s en links naar relevante artikelen of rapporten voor meer achtergrondinformatie en duiding. Hierbij zoeken we naar raakvlakken. We belichten hoe ons werk anderen raakt en omgekeerd. De content voor de nieuwsbrief is een bundeling van artikelen en video’s die op onze eigen corporate website, www.vru.nl, zijn gepubliceerd. Via de nieuwsbrief brengen we ook de laatste vacatures onder de aandacht die openstaan bij de VRU.

Frequentie digitale nieuwsbrief

We kiezen in eerste instantie voor een frequentie van 1 keer per maand. De nieuwsbrief zal op iedere eerste maandag van de maand verschijnen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van de VRU? Vul dan het inschrijfformulier in op onze website.

Het laatste nieuws

2 oktober maandelijkse sirenetest

2 oktober 2023
Iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur worden alle 4278 sirenes (de WAS-palen) in Nederland getest. Zo ook op maandag 2 oktober. De sirenes worden iedere eerste maandag van de maand getest, zodat iedereen het geluid herkent bij een ramp of zwaar ongeval. Het geluid van de sirenes duurt 1 minuut en 26 seconden.

Nieuwe huisstijl voor Veiligheidsregio Utrecht

2 oktober 2023
Vandaag presenteert de Veiligheidsregio Utrecht (VRU) haar nieuwe logo en bijbehorende huisstijl. Met deze nieuwe huisstijl gaat de VRU met de tijd mee en wordt voldaan aan alle eisen met betrekking tot digitale toegankelijkheid.

Noodopvang Oekraïense vluchtelingen in Jaarbeurs overvol: 'Sluiting opvang voor nieuwe vluchtelingen dreigt'

2 oktober 2023
De noodopvang voor Oekraïense vluchtelingen in de Utrechtse Jaarbeurs Hub loopt over. Daarover spraken burgemeester Sharon Dijksma van gemeente Utrecht en directeur VRU Jaap Donker vandaag (2 oktober) met de media. Als er niet snel duurzame plekken elders in het land komen, moeten we uiteindelijk nieuwe vluchtelingen weigeren bij de opvanglocatie in de Jaarbeurs.