Brandweerpost Houten zoekt versterking!

Durf jij die stap naar voren te zetten, waar anderen juist een stap achteruit doen? Wil jij je inzetten voor jouw gemeenschap? Zorg jij er samen met ons voor dat jouw familie, vrienden en omgeving veilig zijn? Misschien is de vrijwillige brandweer in Houten dan wel iets voor jou!

Als brandweervrijwilliger ben je niet alleen bezig met het blussen van branden, maar bied je hulp in allerlei situaties. Zoals bij het bevrijden van beknelde verkeersslachtoffers. Maar ook bij het redden van mensen en dieren uit het water, bij het bestrijden van ongevallen met gevaarlijke stoffen of bij stormschade. Het is dankbaar werk, waarbij je daadwerkelijk bijdraagt aan de maatschappij.

Behalve veel dankbaarheid ontvang je ook een vergoeding. Naast een vaste jaarvergoeding krijg je een vergoeding per uur: voor de wekelijkse oefensessies én voor jouw inzet tijdens incidenten. Ook ben je goed verzekerd.

Geïnteresseerd? Kom dan langs op de informatieavond op maandag 11 september. Neem hiervoor contact op met postcommandant Lloyd Wulterkens via l.wulterkens@vru.nl of via 088 878 4190 / 06 14 59 77 90.

Kijk voor meer informatie op www.vru.nl/vrijwilligebrandweer.

Twee blussende brandweerlieden