Werken bij de VRU

Iets voor jou?

Leuk dat je interesse hebt in een functie bij de VRU!

De VRU is altijd op zoek naar gedreven mensen die samen met ons zorgen voor de veiligheid van alle mensen die in onze regio wonen en verblijven. De VRU werft mensen met de beste capaciteiten en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke of mentale beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. De VRU zoekt mensen met talent. 

Benieuwd naar onze vacatures? Bekijk ze op de speciale vacaturepagina. Benieuwd naar wat we zoal doen? Bekijk dan snel onze bedrijfsfilm!

Tijdelijke inhuur externe medewerkers

Per 1 november 2019 maken wij voor het inhuren van tijdelijke externe medewerkers gebruik van een Dynamisch aankoopsysteem (DAS) via Flextender B.V. Alle aanvragen voor tijdelijke inzet voor functies schaal 10 en hoger en alle specialistische functies worden via dit platform gepubliceerd. Indien je als organisatie (of ZZP’er) geschikte kandidaten wil aanbieden voor onze tijdelijke vacatures, dan kunt u zich registreren bij Flextender via www.flextender.nl. Voor meer informatie over de registratie kan je contact opnemen met Flextender via info@flextender.nl of via telefoonnummer: 035-7510777.

Voor tijdelijke inhuur van externe medewerkers tot en met schaal 9 maken wij gebruik van de diensten van Tempo-Team (www.tempo-team.nl).

Brandweervrijwilligers- en beroeps

Wat leuk dat je je wil aanmelden, bij de brandweer kunnen wij altijd hulp gebruiken. Meer informatie over de vrijwillige brandweer vind je op deze pagina. Als je beroepsbrandweerman of -vrouw wilt worden, kijk dan op de vacaturepagina van de VRU. 

Stage lopen of meer weten?

Heb je interesse in een baan bij de VRU? Wil je stage lopen? Neem dan contact met ons op. Ben je speciaal geïnteresseerd in werk bij de brandweer (vrijwillig of beroeps)? Bekijk dan de pagina 'Werken bij de brandweer' op de website van Brandweer Nederland