Afscheidsreceptie Jacqueline Buitendijk en Carolien Angevaren


 

Jacqueline Buitendijk en Carolien Angevaren

Jacqueline Buitendijk en Carolien Angevaren hebben gisteren tijdens een gezamenlijke afscheidsreceptie in Koetshuis De Haar afscheid genomen van de VRU. Bij de drukbezochte bijeenkomst was er alle tijd en gelegenheid om met Jacqueline en Carolien in gesprek te gaan over de periode bij de VRU en de periode na de VRU. Jacqueline Buitendijk (directeur Risicobeheersing) gaat na ruim 35 jaar werkzaam te zijn geweest bij de overheid, waarvan 14 jaar bij de brandweer/VRU, genieten van haar welverdiende pensioen.

Carolien Angevaren (directeur Brandweerrepressie) verlaat de VRU in verband met een mooie nieuwe carrièrestap: zij wordt per 1 februari aanstaande directeur van Veiligheidsregio Limburg-Noord. Wij wensen haar veel succes en plezier met haar nieuwe functie daar.

Ander nieuws

VRU Jaaroverzicht 2022
28/03/2023

VRU Jaaroverzicht 2022

Benieuwd naar wat de Veiligheidsregio Utrecht (VRU) in 2022 in vogelvlucht heeft gedaan? Bekijk dan de infographic voor meer informatie.

Lees meer
ghor
27/03/2023

Terugblik symposium ‘Zorgcontinuïteit bij rampen en crises’

De Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) van de Veiligheidsregio Utrecht (VRU) en het Netwerk Acute Zorg Midden-Nederland (NAZMN) organiseerden in samenwerking een prikkelend symposium voor zorgpartners in de niet-acute zorg. Dit alles met als doel het gesprek te voeren over het belang van een goede voorbereiding en (regionale) samenwerking bij het bestrijden van rampen en crises.

Lees meer
Ondertekening convenant.jpg
21/03/2023

Veiligheidsregio’s werken samen

Brandweer Gooi en Vechtstreek, Brandweer Flevoland en Brandweer Utrecht werken al jaren op verschillende terreinen samen. Bij een nadere kennismaking van de directies is er een nieuw convenant getekend in het kader van de interregionale inzet van de brandweer. 

Lees meer