Werken bij

Bekijk al onze vacatures op de vacaturepagina.

Tijdelijke inhuur externe medewerkers

Per 1 november 2019 maken wij voor het inhuren van tijdelijke externe medewerkers gebruik van een Dynamisch aankoopsysteem (DAS) via Flextender B.V. Alle aanvragen voor tijdelijke inzet voor functies schaal 10 en hoger en alle specialistische functies worden via dit platform gepubliceerd. Indien je als organisatie (of ZZP’er) geschikte kandidaten wil aanbieden voor onze tijdelijke vacatures, dan kunt u zich registreren bij Flextender via www.flextender.nl. Voor meer informatie over de registratie kan je contact opnemen met Flextender via info@flextender.nl of via telefoonnummer: 035-7510777.

Voor tijdelijke inhuur van externe medewerkers tot en met schaal 9 en inzet via de constructie ‘Netwerkkandidaat’ maken wij gebruik van de diensten van Driessen (www.driessen.nl). 

Brandweervrijwilligers- en beroeps

Wat leuk dat je je wil aanmelden, bij de brandweer kunnen wij altijd hulp gebruiken. Meer informatie over de vrijwillige brandweer vind je op deze pagina. Als je beroepsbrandweerman of -vrouw wilt worden, kijk dan op de vacaturepagina van de VRU. 

Stage lopen of meer weten?

Heb je interesse in een baan bij de VRU? Wil je stage lopen? Neem dan contact met ons op. Ben je speciaal geïnteresseerd in werk bij de brandweer (vrijwillig of beroeps)? Bekijk dan de pagina 'Werken bij de brandweer' op de website van Brandweer Nederland