Logo Veiligheidsregio Utrecht - mobiel

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van de Veiligheidsregio Utrecht verschijnt ongeveer vijf keer per jaar en biedt een overzicht van achtergrondverhalen over het werk van de VRU, de samenwerking met partners en wat we doen om de veiligheid in de regio op alle fronten te verbeteren. Benieuwd? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief en u krijgt hem vanzelf in uw mailbox.

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018

Eerdere edities
nieuwsbrief december 2017
nieuwsbrief oktober 2017
nieuwsbrief juli 2017
nieuwsbrief mei 2017
nieuwsbrief maart 2017
nieuwsbrief november 2016
nieuwsbrief juli 2016

 
Aanmelden voor de nieuwsbrief

* verplicht veld
 

 

 

Brandveiligheid is gemeenschappelijke verantwoordelijkheid

Met de komst van de veiligheidsregio’s is er méér en tegelijk minder aandacht voor brandveiligheid gekomen. De VRU richt zich specifiek op dit onderwerp, maar kan niet zonder de inbreng van gemeenten en andere partijen. Uitwisseling van kennis is van groot belang.

Raadsleden informatiebijeenkomst

Gefeliciteerd met de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen! Wij kijken uit naar onze hernieuwde samenwerking. 

RAVU en VRU brandweer slaan handen ineen

Ambulancepersoneel is druk bezig met het reanimeren van iemand die een hartaanval kreeg. Het slachtoffer moet met spoed naar het ziekenhuis. Een brandweerman draait alvast de ambulance in de goede richting om tijd te winnen.

VRU raakt jonge gezinnen via Negenmaandenbeurs

Wat hebben jonge gezinnen met brandveiligheid te maken? Alles! Juist jonge gezinnen staan volop open voor informatie over (brand)veiligheid. Dat is de reden dat de VRU zich mét andere veiligheidsregio’s presenteerde op de Negenmaandenbeurs.

Onze 'best off' artikelen

Dit is onze top 5 van best gelezen artikelen die in eerdere edities van onze digitale nieuwsbrief verschenen. Ken jij ze al?

Bedankt voor de samenwerking!

Aan het einde van het jaar willen wij graag onze veiligheidspartners bedanken voor de prettige samenwerking. Met elkaar zorgen we voor een veilige regio.