Vergadering algemeen bestuur 8 november 2021

Het demissionair kabinet heeft dinsdagavond nieuwe maatregelen bekendgemaakt in de strijd tegen het coronavirus. De (plaatsvervangend) voorzitter heeft besloten om de vergadering wel fysiek plaats te laten vinden. Tijdens de vergadering worden alle hygiënemaatregelen ten aanzien van COVID-19 in acht genomen en met de zaalopstelling kan ruim voldoende afstand van elkaar worden gehouden. Op deze manier kan de vergadering passend binnen de maatregelen op een gezonde en veilige wijze worden georganiseerd. Bezoekers kunnen hierdoor helaas niet worden toegelaten. Wel wordt de vergadering live uitgezonden. De streamingslink plaatsen wij maandagochtend op onze website.

Ander nieuws

Het coronavirus
26/11/2021

Avondsluiting en strengere maatregelen overdag

Het aantal coronabesmettingen is nog nooit zo hoog geweest als in de laatste weken. Daarom grijpt het kabinet in, met strengere maatregelen. Om zo het aantal coronabesmettingen terug te dringen en verdere overbelasting van de zorg te voorkomen.

Lees meer
Herdenking Pim
21/11/2021

Pim van der Bruggen herdacht

Vandaag, op zondag 21 november, is het een jaar geleden dat onze zeer gewaardeerde brandweer-collega Pim van der Bruggen overleed tijdens een brandweerinzet in Den Dolder.

 

Lees meer
Brandonderzoek
19/11/2021

Stefan: “De impact van brand: een verstoord familieleven”

Stefan van der Loos is één van de brandonderzoekers van de Veiligheidsregio Utrecht. Het is de taak van het team brandonderzoek om te leren van een brand. ‘Kennis delen is onze belangrijkste taak, maar ook advies uitbrengen op het gebied van brandveiligheid’, aldus Stefan. ‘Wij koppelen onze bevindingen terug naar de organisatie, doen nabesprekingen met onze brandweerploegen en staan in contact met verzekeraars, de politie en andere onderzoekers op ons vakgebied.’

Lees meer