Foto van LEGO Incidentencity

LEGO® Incidentencity Zeist 2023

Beleef een Brandveilige Herfstvakantie met LEGO® Incidentencity Zeist - Gratis Toegang!

Breng je familie en vrienden mee naar LEGO® Incidentencity. In onze LEGO®stad zijn met meer dan 250.000 LEGO® steentjes incidenten in Nederland nagebouwd, waarbij de hulp van de brandweer nodig was. Ontdek hoe jij jouw huis brandveiliger kunt maken en leer meer over het voorkomen van brand, vooral bij elektrische apparaten zoals wasmachines, drogers en opladers. We hebben een heleboel tips om je te helpen je huis brandveiliger te maken!

Disclaimer: dit evenement is geschikt voor alle leeftijden!

In de provincie Utrecht vinden jaarlijks ongeveer 400 woningbranden plaats. Vandaar dat de Veiligheidsregio Utrecht (VRU) tijdens de Nationale Brandpreventieweken de aandacht richt op ‘het voorkomen van brand in je eigen woning’.

Foto van LEGO Incidentencity
LEGO® Incidentencity 2019

Onze voorlichters van de brandweer staan voor je klaar om al je brandveiligheidsvragen te beantwoorden. Terwijl je tussen de LEGO® bouwwerken zoekt naar de verborgen zin, leer je op een leuke en leerzame manier hoe je zo jouw huis brandveiliger kunt maken.

Je bent van harte welkom op maandag tussen 12.00 uur en 17.00 uur en van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. De toegang is gratis!

LEGO® is een handelsmerk van de bedrijven van de LEGO Groep. Deze website wordt niet door de LEGO Groep gesteund, geautoriseerd of goedgekeurd.