Voor de pers

De VRU zorgt voor informatie op het moment dat een crisis of ramp plaatsvindt. De pers kan in dat geval bij de operationeel woordvoerder terecht. Voor minder urgente vragen of vragen over bijvoorbeeld beleid, projecten en bijeenkomsten, kan de pers contact opnemen met woordvoerders van het team communicatie.

Operationeel woordvoerder/Communicatieadviseur CoPI (CAC)

De operationeel woordvoerder is 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereikbaar voor woordvoering over actuele incidenten. Afhankelijk van het incident komt hij of zij al dan niet ter plaatse. De operationeel woordvoerder beantwoordt vragen over de brandweerinzet en de geneeskundige hulpverlening bij incidenten. Dit kan op het moment dat het incident plaatsvindt, of kort daarna.

  • Contact:  06 519 83 401

Foto’s operationeel woordvoerders

Heb je een foto nodig van een woordvoerder voor bijvoorbeeld een telefonisch interview tijdens een televisie-uitzending? Onderaan deze pagina kun je de foto's vinden.

Woordvoerders team communicatie

De woordvoerders van het team communicatie behandelen vragen na afloop van een incident, over beleidsmatige thema’s, over taken van de organisatie en over (bijzondere) activiteiten van de organisatie (zoals projecten, bijeenkomsten, evenementen en preventievoorlichting).

  • Contact: op werkdagen tussen 09.00 tot 17.00 uur via 088 - 878 1660 en communicatie@vru.nl

Sociale media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Wij versturen in de regel geen persberichten, maar informeren je via ons twitteraccount en via deze website. Wij zijn ook te vinden op facebook, instragramlinkedin en youtube

Onze Operationeel Woordvoerders

Operationeel woordvoerder Sjaak Haasnoot

Sjaak Haasnoot

Operationeel woordvoerder
Operationeel woordvoerder Liselotte Mackloet

Liselotte Mackloet

Operationeel Woordvoerder
Operationeel woordvoerder Jelle Mulder

Jelle Mulder

Operationeel Woordvoerder
Operationeel woordvoerder Patricia van Tricht

Patricia van Tricht

Operationeel woordvoerder
Operationeel woordvoerder Danny Volmer

Danny Volmer

Operationeel Woordvoerder
Operationeel woordvoerder Marcel van Westendorp

Marcel van Westendorp

Operationeel Woordvoerder