Bekijk de openstaande vacatures bij Veiligheidsregio Utrecht. Hieronder valt ook de brandweer in regio Utrecht. We hebben altijd brandweervrijwilligers nodig!

Vacatures

Bekijk al onze vacatures op de vacaturepagina

 
Tijdelijke inhuur externe medewerkers

Per 1 november 2019 maken wij voor het inhuren van tijdelijke externe medewerkers gebruik van een Dynamisch aankoopsysteem (DAS) via Flextender B.V. Alle aanvragen voor tijdelijke inzet voor functies schaal 10 en hoger en alle specialistische functies worden via dit platform gepubliceerd. Indien u als organisatie (of ZZP’er) geschikte kandidaten wil aanbieden voor onze tijdelijke vacatures, dan kunt u zich registreren bij Flextender via www.flextender.nl. Voor meer informatie over de registratie kunt u contact opnemen met Flextender via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer: 035-7510777.

Voor tijdelijke inhuur van externe medewerkers tot en met schaal 9 en inzet via de constructie ‘Netwerkkandidaat’ maken wij gebruik van de diensten van Driessen (www.driessen.nl

Brandweervrijwilligers

Wat leuk dat je je wil aanmelden, bij de brandweer kunnen wij altijd hulp gebruiken.

In dit formulier kan je een keuze maken voor de post waar jij wil werken. De posten die actief op zoek zijn naar nieuwe brandweerlieden zijn te selecteren in het vakje "Openstaande vacatures". Wil je solliciteren bij een post die hier niet tussen staat? Geen probleem. Selecteer dan "Een post die geen vacature open heeft staan" en vul in het volgende veld de post in waar jij je voor wil aanmelden. Vergeet niet dat je ook bij een post aan de slag kan die in de buurt van jouw werkadres is. Een post die daarbij in de buurt zit kan je ook selecteren.

Als je de functie van vrijwilliger wil doorlezen kan dat op deze pagina.
Ook staan er soms posten tussen die mensen zoeken voor een beroeps functie. Dit zijn diensten waarbij je 24 uur op de kazerne zit. Wil je meer informatie over een functie als beroeps kijk dan hier.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul een mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Invalid Input
Sorry je bent nog niet oud genoeg om je aan te melden bij de brandweer. Voor het werken bij de brandweer moet je minimaal 18 jaar oud zijn.
Invalid Input
Belangrijk om te weten is dat Veenendaal een consignatieregeling kent voor de avond/nacht en weekenden. Hierbij geldt dat je 1x per 3 weken een week een opkomstverplichting hebt van maandag t/m vrijdag tussen 18:00 uur en 06:00 uur en van vrijdag 18:00 uur t/m maandag 06:00 uur.
Invalid Input
Invalid Input
De VRU zorgt ervoor dat de persoonsgegevens die wij van u verwerken vertrouwelijk worden behandeld en goed worden beschermd. Wij zorgen er voor dat wij alleen de persoonsgegevens verwerken die strikt noodzakelijk zijn voor de uitvoering van onze taken. De VRU respecteert zo uw privacy als burger, bezoeker, sollicitant of relatie van de VRU. In onze privacyverklaring staat hoe wij zorgen dat jouw gegevens veilig en gericht verwerkt worden. Door te solliciteren geef je de VRU toestemming voor het verwerken van jouw gegevens.
Vergeet niet akkoord te gaan met de privacyverklaring.
Invalid Input


Stage lopen of meer weten?

Heeft u interesse in een baan bij de VRU? Wilt u stage lopen? Neem dan contact met ons op. Bent u speciaal geïnteresseerd in werk bij de brandweer (vrijwillig of beroeps)? Bekijk dan de informatie over werken bij de brandweer op de site van brandweer.nl.