Specialismen

Hoogtereddingsteam

Specialisme: Hoogtereddingsteam (HRT)

Bij de VRU hebben we een aantal specialismes. Eén daarvan is het hoogtereddingsteam (HRT). In een korte video laten we je zien wat het hoogtereddingsteam precies doet. Klik op onderstaande link om de video te bekijken.

Bekijk hier de video over het hoogtereddingsteam
Brandweervoertuig

Specialisme: Natuurbrandrisico

Bij de VRU hebben we een aantal specialismes. Eén daarvan is het specialisme natuurbrandrisico. In een korte video laten we je zien wat het dit specialisme precies doet. Klik op onderstaande link om de video te bekijken. 

Bekijk hier de video over het specialisme natuurbrandrisico
QRT

Specialisme: Quick Response Team

Bij de VRU hebben we een aantal specialismes. Eén daarvan is het Quick Response Team. In een korte video laten we je zien wat het dit specialisme precies doet. Klik op onderstaande link om de video te bekijken. 

Bekijk hier de video van het Quick Response Team
Duiker

Specialisme: Waterongevallenbestrijding

Bij de VRU hebben we een aantal specialismes. Eén daarvan is het specialisme waterongevallenbestrijding. In een korte video laten we je zien wat het dit specialisme precies doet. Klik op onderstaande link om de video te bekijken. 

bekijk hier de video over het specialisme waterongevallenbestrijding
Brandweer bij brand

Specialisme: Rietenkapbrandbestrijding

Bij de VRU hebben we een aantal specialismes. Eén daarvan is het specialisme: Rietenkapbrandbestrijding. In een korte video laten we je zien wat dit specialisme precies doet. Klik op onderstaande link om de video te bekijken. 

Bekijk hier de video over het specialisme: Rietenkapbrandbestrijding