Telefoon, elektrische fiets, hooverboard, (af)wasmachine en droger

Alle elektrische apparaten kunnen brand veroorzaken. Laad daarom je telefoon alleen op als je erbij bent. Doe het liever niet ’s nachts. Als je toch ’s nachts oplaadt, leg je telefoon dan op een harde ondergrond (niet je matras of kussen!) en hang een rookmelder op. Laat een apparaat nooit in de lader zitten als de batterij vol is. Dit geldt ook voor een elektrische fiets, hooverboard of ander apparaat met een batterij. Kijk voor meer informatie op onze website.

Beschadigingen kun je niet altijd van de buitenkant zien. Ga daarom naar een een specialist of de leverancier. Gebruik altijd de originele lader. Kijk voor meer informatie op onze website.

Maak na elke droogbeurt het filter schoon. Lees hiervoor ook de gebruiksaanwijzing. Er kunnen namelijk twee filters in de droger zitten. Voor meer informatie kijk op onze website.

Alle elektrische apparaten kunnen brand veroorzaken. Laat het apparaat altijd door een specialist aansluiten. En hang een rookmelder op in de ruimte waar het apparaat staat. Zet het alleen aan als je erbij bent. Doe je het toch ’s nachts, zorg dan zeker voor een werkende rookmelder. Kijk voor meer informatie op onze website.

terug naar veelgestelde vragen